ons verhaal

Over de founders…

Prescription is ontwikkeld door de founders van Soap Treatment Store & Doctors at Soap. De zussen Esther Meijer-Litjens en Stephanie Litjens vonden het tijd voor een concept voor professionals waarmee zij op een super makkelijke manier de gepersonaliseerde treatments aan hun cliënten kunnen geven met actieve producten die echt werken! En iedere cliënt een gepersonaliseerd voorschrift voor thuis kunnen bieden. Dat is gelukt met Prescription!

En dit ging niet over één nacht ijs. Nee, absoluut niet. In Prescription zit 15 jaar ervaring in het uitvoeren van treatments, het geven van skin care advies en het opleiden van schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen. We kunnen zeggen dat deze ervaring het fundament is voor alles wat Prescription biedt.

Esther en Stephanie streven samen met het uitgebreide team aan experts, artsen en laboranten, altijd naar de hoogste kwaliteit van producten, educatatie en treatments voor een goede prijs, nooit hoge startorders, veel voordelen en met de kans om aan te haken bij het snelst groeiende professional merk voor huidinstituten.

het begon in het centrum van Amsterdam…

De zussen Esther Meijer-Litjens en Stephanie Litjens openden in 2005 de eerste Soap Treatment Store aan de Spuistraat in het centrum van Amsterdam. Inmiddels staat er een bedrijf met 7 Soap Treatment Stores waar dagelijks cliënten worden ontvangen voor facials, manicures, pedicures, brow treatments en meer. En telt Doctors at Soap inmiddels 12 huidtherapeuten die, de door Prescription ontwikkelde Signature Laser Facials, Microneedling, Mesobotox, TCA-fenol peelings en meer bieden aan veel vaste cliënten. En 25 cosmetisch artsen die middels de no trace face®️ methode, injectable treatments uitvoeren.

join us…

Ben je een professionele schoonheidsspecialist, huidtherapeut of cosmetisch arts en wil je je cliënten de nieuwste en meest effectieve treatments bieden, met de lab-based actives van Prescription? Vind je het belangrijk om up-to-date zijn en blijven met de internationale trends, beauty-tech en ontwikkelingen in huidverbetering en -verzorging? Dan is Prescription zeker geschikt voor jullie instituut. Je sluit je heel makkelijk aan en maakt met één druk op de knop zo gebruik van al onze educatie, treatmentvideo’s, workshops en trainingen.