veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Heel easy! Je kiest zelf hoe je gaat starten. Je ontvangt binnen 3 dagen alle producten en het handboek. En je ontvangt direct een mail met educatievideo van de treatment, protocollen en een uitgebreide contentmap voor je socials en website. Ben je nu al ready om alle treatments te bieden? Shop dan het all treatments pack, and put all the treatments on your menu!

Prescription ontwikkelt professional actives, basics, treatments en een retail assortiment voor huidtherapeuten, cosmetisch artsen en schoonheidsspecialisten. De actives en treatments van Prescription zijn ontwikkelt door een team van huidtherapeuten, specialisten, artsen en laboranten en worden geproduceerd in een pharmaceutisch lab in Barcelona.

De beste manier is om te starten met het all treatments pack. Dan ontvang je binnen 3 dagen een box met alle actives, creams, oil, mask en cleanser, plus een set van 3 stuks van alle actives in retailsize. Je ontvangt direct een mail met toegang tot alle educatievideo's, alle protocollen én je je kunt gratis inschrijven voor alle one-day educatie en workshops. Dus binnen no time ben je dan ready om alle treatments van Prescription te bieden en om al je cliënten een recept voor thuis voor te schrijven. Ben je nog niet ervaren genoeg? Dan kun je ook starten met één treatment van Prescription.

Ben je ready om alle treatments van Prescription te bieden aan jullie cliënten? En ook alle retail producten en skin goals sets voor te schrijven aan je cliënten? En de skin quiz aan te bieden in jullie instituut? En dus ook om een Prescription Premium Instituut te worden? Dan shop je het all treatments pack. Dan ontvang je alle professional producten die nodig zijn voor alle treatments, alle retail producten om voor te schrijven aan je cliënten, educatievideo’s van alle treatments, handboek en protocollen en een uitgebreide contentmap voor je socials en website.

Prescription is ontwikkeld door en voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ben je een professionele schoonheidspecialist of huidtherapeut? Wil je je cliënten de nieuwste en meest effectieve treatments bieden? En wil je up-to-date blijven met de internationale trends en ontwikkelingen? Dan zijn onze treatments zeker geschikt voor jullie instituut.

Als PPI (Prescription Premium Instituut) heb je alle privleges van Prescription. Dat houdt in dat alle educatie altijd gratis is voor jullie instituut en je gratis alle masterclasses kunt bijwonen.

Met veel zorg. Voor de ontwikkeling van iedere treatment stellen we een team van experts samen. Dit team bestaat meestal uit huidtherapeuten, een cosmetisch arts en een laborant voor de keuze van de juiste werkstoffen. Eerst gaan we een testfase in waar we kritisch kijken naar de resultaten. Als we overtuigd zijn gaan we de behandeling verder uitwerken. Uiteindelijk ontstaat er een box met alle producten die nodig zijn voor deze treatment, een protocol voor uitvoering, een uitlegvideo en one-day training die je vindt op onze educatiekalender.

Al na één behandeling is resultaat te zien en kan je je cliënten het beste recept voor thuis voorschrijven, hierdoor zijn personalized facials the way to go! Onze consultation quiz is hier een super handige tool voor. Als je met Prescription werkt, en een Prescription Premium Instituut (PPI) bent kun je al je cliënten (gratis) een consultation quiz bieden. Je cliënt ontvangt een email, vult de quiz in (5 minuten) en jij ontvangt een recept op maat voor de facials. En een recept wat je je cliënt kunt voorschrijven voor thuis.

actives

Een active is een product met één actieve werkstof, in hoge dosering aanwezig. Soms gecombineerd met een andere werkstof als dat het resultaat bevordert. Want daar gaat het om: resultaat! Met de actives van Prescription ga je al na één behandeling verschil en resultaat zien. En met de actives die je je cliënten voorschrijft, kan al na 4 weken hun resultaat bereikt zijn. Je zult versteld staan!

Vaak wordt een active met een serum verward. Maar een active is niet hetzelfde als een serum. Een serum is een werkzaam product dat comfortabel is om aan te brengen. We weten dat wanneer je meer ingrediënten aan een product toevoegt, de werking kan afnemen. Dat is nooit het geval met een active. Bij een active speelt de werkstof en het resultaat wat je ermee kunt bereiken, altijd de hoofdrol. Daarom zeggen we: An active is not a serum, it's better!

Ja, absoluut. Onze professional actives en de actives die je je cliënten voorschrijft, zijn volledig lab-based. Dat houdt in dat ze in een laboratorium (onder steriele omstandigheden) ontwikkeld, getest en geproduceerd zijn. Aangezien het hele proces in een medische omgeving plaatsvindt en de actives hooggedosseerd zijn, mogen we spreken van pharma-ceuticals.

producten

Nee, hoewel veel cosmetisch artsen de actives van Prescription voorschrijven, zijn alle producten gewoon "over the counter" verkrijgbaar. En mogen huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten ze ook voorschrijven.

Zeker! Alle actives en basics die je in je treatments gebruikt, zijn ook voor te schrijven voor thuis. De actives zijn hetzelfde, enkel is de dosering van de retailproducten iets lager dan de professional actives, die gebruikt worden in de treatments.

Met Prescription ga je op de doktersstoel zitten en schrijf je je cliënten recepten voor. Met het recept geef je aan welke actives je adviseert en hoe deze te mixen met de basics (of andere producten). Op deze manier geef je altijd een voorschrift op maat, en richt je je echt heel effectief op huidverbetering.

De actives die we in de retail collectie aanbieden zijn bijna hetzelfde als de professional actives die je in de behandeling gebruikt. Het verschil zit 'm in de dosering/ percentage van de werkstof: de professional actives zijn hoger gedoseerd.

levering & account

Ben je een professional cliënt van ons? Dan geldt: vandaag voor 16 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Ben je nieuw bij ons? Dan moet je eerst een account aanmaken. Dat gaat super snel. En vervolgens is je bestelling binnen 3 dagen in huis, en ontvang je direct een e-mail met de educatie die je nodig hebt.

Ben je nieuw bij ons? Dan moet je eerst een account aanmaken. Dat kan super snel op onze website. Ga naar LOGIN en vul daar je gegevens in. Vind je dat vervelend en wil je liever persoonlijk begeleid worden? Ga naar CONTACT en stuur ons een e-mail, whatsappje of bel ons (tussen 9uur en 17uur).