dare to be bare

dare to be bare - treatments

Onze nieuwe treatments:
Dare to be bare facial
We beginnen met een diepe poriënreiniging met glycolzuur. Daarna gebruikt je specialist de derma-planing om je huid helemaal vrij te maken van dode huidcellen en donshaartjes. Je huid wordt ondertussen voorbereidt om de actieve ingrediënten volledig te absorberen, zodat hierna onze kenmerkende gelaagde maskerroutine echt zijn werk kan doen.

Een ideale behandeling om eenmalig te doen, of om
te combineren met huidtherapie of andere gezichtsbehandelingen.

Dare to be bare therapy
Om echt dare to be bare te gaan, hebben wij deze huidtherapeutische behandeling ontwikkeld. Wij brengen eerst een veilige peeling aan, gevolgd door een elastine & collageen boost met de NdYAG laser. Vervolgens geven we je huid een therapeutische connectieve weefselmassage en sluiten wij af met onze kenmerkende layering masker routine voor herstel en extreme voeding van je huid. De ultieme combinatie van ingrediënten en technieken.

Resultaat? Langdurige supermooie en gladde huid met een verfijnde poriënstructuur.

Masterclass - Dare to be bare

Wil jij je klanten verrassen met een nieuwe facial in je aanbod? Maak dan kennis met de Dare to be Bare Facial. De allernieuwste facial van Prescription, die erop gericht is je huid in no-time een frisse glow te geven.

We combineren in deze treatment de volgende technieken;
*Dermaplaning - verwijderen van donshaartjes en dode opperhuidcellen.
*Bindweefselmassage - optimale stimulatie van de doorbloeding en aanmaak van collageen en elastine.
*Prescription layering mask routine - om de juiste werkstoffen extra diep in te laten sluizen.

Alle bovenstaande technieken behandelen we tijdens de masterclass zowel in de theorie als in de praktijk. Uiteraard bouwen we om deze technieken met onze producten een gepersonaliseerd behandel recept voor iedere huid en iedere client.Ben jij toe aan een nieuwe treatment in je aanbod? Schrijf je dan snel in voor deze masterclass!

Dare to be bare bij jouw in de salon?

Wil jij jouw klanten ook dare to be bare de salon uit laten lopen? Dan raden wij aan om het Premium Prescription Pack te kopen.

Met dit pakket kan je 80 tot 90 behandelingen uitvoeren, waaronder de dare to be bare facial. Ook zitten er retail producten in het pakket en ontvang je de derma planing tool.

Tot slot heb je met het Premium Prescription Pack gratis toegang tot alle masterclasses, zoals de dare to be bare masterclass.