prescription academy

the source

De Prescription Academy is de bron waar alle kennis en expertise vertaald wordt naar de beste treatments, producten en educatie.

Hier komen huidtherapeuten, cosmetisch artsen en schoonheidsspecialisten samen om kennis te delen zodat wij altijd up te date zijn welke actieve werkstoffen het beste en snelste resultaat geven, welke treatments het meest effectief zijn en ook om de resultaten die we hebben bereikt bij al onze klanten te bespreken. 

Hier bevindt zich ons eigen laboratorium en research & development groep voor het samenstellen en testen van nieuwe producten en treatments. Met als doel het beste en snelste resultaat voor elk skin concern én elk skin goal.

Vanuit de Prescription Academy bezoeken we alle relevante internationale congressen en beurzen op het gebied van ingrediënten, dermatologie en cosmetische geneeskunde zoals inCosmetics Parijs, Imcas (international congres on ageing science) in Parijs, AMWC (aesthetic and anti-aging medicine world congres) in Monaco, Cosmoprof Bologna en de NVH congressen in Nederland.

Wij zijn continue bezig met hoe wij elke salon of kliniek kunnen helpen om nog succesvoller te zijn. Zowel in het geven van de beste treatments, het inzetten van de beste werkstoffen en begeleidende plant-based producten als ook in het groeien in omzet en winstgevendheid. 

Uit al deze kennis en ervaring creëren we masterclasses om van iedere ambitieuze huidtherapeut en schoonheidsspecialist de beste in haar of zijn vak te maken én te blijven. Deze masterclasses worden gegeven door skin experts vanuit het Prescription Institute in een omgeving van een succesvolle salon of kliniek. Zo komt theorie en praktijk prachtig samen. 

“Prescription is voor mij een perfect totaalconcept met zeer werkzame producten en behandelingen en geweldige masterclasses waardoor ik mij enorm gesteund voel om mezelf en mijn team continue te verbeteren en we ons ook gesterkt voelen om alle klanten het juiste advies voor thuis mee te kunnen geven. Mijn salon is hierdoor in 2 jaar tijd 25% in omzet gegroeid” –Mirella Wetering – the perfect skin institute

the expert team

Drs. Esther Meijer – Litjens – Founder
Stephanie Litjens – Founder
Dr. David Mosmuller – Cosmetisch arts
Sacha Sommers – Huidtherapeut
Maaike Nanninga – Skin education expert

En verder werken mee aan het ontwikkelen van nieuwe producten, nieuwe treatments en educatie:

10 huidtherapeuten van Doctors at Soap Clinics
23 cosmetisch artsen van Doctors at Soap Clinics
100 schoonheidsspecialisten van SOAP Treatment Store
NvH (Nederlandse vereniging voor huidtherapie)